В петък депутатът от БСП Паунов си позволи да

...
  В петък депутатът от БСП Паунов си позволи да
Коментари Харесай

НА ЖИВО! Политическите престрелки продължават! Цветанов скочи остро на БСП

  В петък депутатът от Българска социалистическа партия Паунов си разреши да приказва за друга ориентировка на страната ни и провеждането на референдум, посредством който България да излезе от Европейски Съюз. ГЕРБ ще отстоява евроатлантическите полезности. Ако в тях намира място и позицията на президента Радев, ще го подкрепим. Това съобщи на брифинга в централата на ГЕРБ водачът на ПГ на партията в Народното събрание Цветан Цветанов.

„ Не търсим борба по никакъв метод. Пред премиера Бойко Борисов съм поел ангажимент да не загатвам постоянно името на президента”, сподели още той.

„ Винаги ще показваме уважението си към президентската институция. Ще участваме в консултативния съвет. Длъжни сме да присъстваме и да вземем присъединяване в него. Силата на политиците да отстояват кардиналната си позиция на политическата сцена, а силата на Българска социалистическа партия е да ни вкарат в компромати и жълтите вести ”, акцентира Цветанов.

„ Що се отнася до изнесените от социалистите схеми - те се претоплят преди всеки избор. В момента очевидно предизвикването е българското председателство. Ние няма да участваме в тази игра”, безапелационен бе той.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР